Δευτέρα 21 Μαΐου ορίστηκε η συνέλευση! Μια πρόταση κατατέθηκε και μια… προσεχώς

Ο κύβος ερρίφθη! Ακριβώς στις 9.02μ.μ. η Κοινωνία Μελών ανακοίνωσε ότι η διακοπείσα γενική συνέλευση της 4ης Μαΐου θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Στην επιστολή-πρόσκληση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ προς κάθε ενδιαφερόμενο για κατάθεση έγγραφων προτάσεων για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, πρόσκληση που απευθύνθηκε στις 7/5/2012 με καταληκτική ημερομηνία την 16η Μαΐου, ανταποκρίθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Αθανασιάδης με πρόταση που κατατέθηκε σήμερα 16/5/2012 και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 27.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ με τον κ. Στεφανίδη, διατυπώθηκε προφορικά η πρόθεσή του να καταθέσει αύριο το υπόμνημά του.

Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ενημερώνει τα μέλη ότι η διακοπείσα έκτακτη ΓΣ της 4ης Μαΐου 2012 θα συνεχισθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στον ίδιο χώρο (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης) και ώρα 17:00, με τα υφιστάμενα θέματα Ημερήσιας Διάταξης και όσα τέθηκαν στη διακοπείσα έκτακτη ΓΣ”.

Μέσα από την ανακοίνωσε επιβεβαιώνεται η κατάθεση πρότασης από την ΠΑΕ και τη διοίκηση Αθανασιάδη, ενώ παράλληλα και η πρόθεση (μετά από προφορική ενημέρωση) των μελών του “Άρης Ενότητα” να καταθέσουν την πρότασή τους την Πέμπτη.

To Top