Δευτερεύον το θέμα προπονητή, ελάχιστες πιθανότητες παραμονής του Μίνιτς

Ο Μίλαν Μίνιτς με τις χθεσινές δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι είναι σωστό να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει το πλάνο που έχει εκπονήσει ο Βαγγέλης Αγγέλου, που εγκατέλειψε την ομάδα τον Δεκέμβριο. Εννοείται ότι και το θέμα προπονητή παραμένει ανοικτό, άλλωστε μόλις χθες ολοκληρώθηκε η χρονιά, αλλά οι πιθανότητες παραμονής του Σέρβου είναι ελάχιστες.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει ως αίσθηση μέσα από την ΚΑΕ για το μέλλον του Μίνιτς στον Άρη. Ο Σέρβος ανέλαβε τον Άρη με ρεκόρ 5-8 και στην 11η θέση. Είχε θετικό ρεκόρ στους δικούς του αγώνες. Στον β’ γύρο οι κίτρινοι είχαν ρεκόρ 7-6 και αν δεν έκαναν την ήττα από τον Κολοσσό θα τελείωναν με 8-5.

Από τη διοίκηση επισήμως δεν υπάρχει θέση για το μέλλον του Μίνιτς, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και αυτός και ο operation manager, Παρασκευάς Μουρατίδης.

Βέβαια, το θέμα προπονητή στον Άρη είναι πολύ πιο χαμηλά στην ατζέντα την δεδομένη περίοδο, γιατί θα πρέπει να παρθούν νωρίτερα πολύ πιο σημαντικές αποφάσεις.

 

To Top