“Δεχθήκαμε… γροθιά στο κεφάλι”!

Ο προπονητής του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Νίκος Καραμπιμπέρης παραδέχθηκε μετά τον αγώνα ότι: “Στα τελευταία παιχνίδια πληρώνουμε τα ίδια λάθη. Κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν βάζουμε εύκολα γκολ”.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: ‘Έχουμε προβλήματα και κάνουμε και ατομικά λάθη, όπως στο πρώτο γκολ. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά χάθηκε η ψυχολογία των παικτών. Ηταν σαν να δεχθήκαμε γροθιά στο κεφάλι”

Για τον αγώνα είπε: “Προσπαθήσαμε και ρισκάραμε, όταν το παιχνίδι άνοιξε και για τους δυο. Κυνηγήσαμε το γκολ μέχρι το τέλος. Εχασε κι ο Άρης ευκαιρίες. Ηταν ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο. Με πίκρα το λέω πως το ευάλωτο σημείο μας είναι τα γκολ που τρώμε. Εύκολα γκολ λόγω ατομικών λαθών, τα οποία στοιχίζουν στην ψυχολογία. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Εχουμε δουλειά και θα βρούμε το δρόμο μας”.

Για τη διαιτησία υποστήριξε: “Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές. Σήμερα ο διαιτητής ηταν καλός, σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Κάποια… ψίχουλα αν έδωσε, συμβαίνει με τις μεγάλες ομάδες. Δεν χάσαμε γι` αυτό. Ηταν καλός ο Αρης σήμερα. Ηταν βελτιωμένος”.

To Top