Δεύτερη θέση για τον Δελαπόρτα στο πανελλήνιο πάλης

Ο αθλητής του τμήματος πάλης του ΑΣ Άρης, Αντώνης Δελαπόρτας, έλαβε μέρος το περασμένο Σάββατο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης (κατ. παμπαίδων), που διεξήχθη στις Σάπες Κομοτηνής.

Ο Δελαπόρτας κατάφερε και πήρε τη 2η θέση, αφού πρώτα κέρδισε με πτώση στον πρώτο αγώνα τον αθλητή των Τιτάνων Μενιδίου, Γιώργο Ηλιάδη, ενώ στον δεύτερο αγώνα κέρδισε έναν αθλητή από σύλλογο των Σερρών. Στον τελικό πάλεψε μ΄ έναν πολύ καλό αντίπαλο, τον Θεόδωρο Ιωσηφίδη του Π.Σ. Ευκαρπίας, χάνοντας, ωστόσο, στα σημεία.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία μεγάλη επιτυχία, τόσο για τον ίδιο τον αθλητή όσο και για τον σύλλογό μας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν των άριστων αθλητικών του επιδόσεων, είναι εξίσου και ένας άριστος μαθητής τάξης Γ΄ Γυμνασίου.

Παρών στους αγώνες ήταν και ο γιατρός των αγώνων, χειρούργος ορθοπεδικός, Νικηφόρος Δελαπόρτας, πατέρας του αθλητή, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη βοήθεια, που προσφέρει σε κάθε δύσκολη στιγμή των αγώνων.

Τέλος, το επόμενο σαββατοκύριακο (20-21/4) θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων στην πόλη των Σερρών, εκεί όπου τον Α.Σ. Άρης θα εκπροσωπήσει ο Δημήτρης Εφραιμίδης.

Πηγή: arisac.gr

To Top