Δεύτερη νίκη για τη Γρανάδα μετά από εννέα παιχνίδια

Μετά από 9 αγωνιστικές χωρίς νίκη, εκ των οποίων ηττήθηκε στις επτά, η Γρανάδα πανηγύρισε το δεύτερο εφετινό της «τρίποντο», με το 2-0 επί της Κάντιθ στην «αυλαία» του πρώτου γύρου.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Μεντίνα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κι ετοιμάζεται για ένα δεύτερο γύρο που θα «παίξει τα ρέστα της» για την παραμονή στη LaLiga.

Η Κάντιθ μπορεί να βρίσκεται προς το παρόν εκτός της επικίνδυνης ζώνης (σ.σ. εάν νικήσει η Θέλτα αργότερα θα βρεθεί στην 18η θέση), αλλά έχει μείνει χωρίς νίκη για 15 αγωνιστικές και συγκεκριμένα από τις αρχές Σεπτεμβρίου (8 ισοπαλίες, 7 ήττες) και πλέον, καλείται στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στα μεγάλα σαλόνια.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 18΄ με τον Μπόγε, αλλά το γκολ δε μέτρησε (χέρι), ωστόσο, δε συνέβη το ίδιο στο 22΄ όταν ο Ουζούνι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η φάση ελέγχθηκε κι από το VAR, όπου δε διαπιστώθηκε κάποια παράβαση κι έτσι η Γρανάδα πήρε… κεφάλι στο σκορ.

Η αποβολή του Σομπρίνο στο 54΄ έγειρε ακόμη περισσότερο την πλάστιγγα προς την πλευρά της Γρανάδα, η οποία στο 70΄ «κλείδωσε» τη νίκη με τον Θαραγόθα.

To Top