Δεύτερη νίκη για τον Άρη στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Σε έναν δύσκολο όπως τελικά αποδείχθηκε, εντός έδρας αγώνα, η ομάδα μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο επικράτησε του Αστέρα Τρικάλων με τελικό σκορ 44-42 . Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν μοιρασμένο 15 – 15 , με τον Αστέρα να ανταπεξέρχεται στην αρχική πίεση του Άρη. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως ενημέρωσε το κιτρινόμαυρο τμήμα: “Η νευρικότητα του Άρη όμως στο δευτερο δεκάλεπτο έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα των Τρικάλων να προηγηθεί στην ανάπαυλα με 23 – 29 . Στο τρίτο δεκάλεπτο παγιώθηκε η διαφορά των Τρικάλων , με την περίοδο να κλείνει στο 34 – 40 , υπέρ του Αστέρα . Η σοβαρότητα όμως που επέδειξαν οι παίκτες της Χατζηζωγίδου στο τελευταίο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 10 – 02 , έδωσε στον Άρη το ροζ φύλο αγώνα .

Η δουλειά που πρέπει να γίνει ακόμα στην ομάδα είναι αρκετή , αλλά παράλληλα λείπουν και οι δυνατές δοκιμασίες για τον Άρη . Σίγουρα όμως η επίπονη προετοιμασία , με την πάροδο του χρόνου θα αποδώσει και η ικανότητα των παικτών του Άρη στο σκοράρισμα θα επανέλθει μόλις , ” ανοίξουν τα χέρια ” . Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στην ομάδα του Αστέρα , για το αξιόμαχο σύνολο του .

Επόμενη αγωνιστική 03/04 Μαρτίου σε εντός έδρας , πάλι , αγώνα με την Ίριδα Καβάλας .

Το προφίλ του αγώνα :
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 15 – 15 , 08 – 14 , 11 – 11 , 10 – 02
ΤΕΛΙΚΟ 44 – 42

ARIS WBC (Coach Χατζηζωγίδου)
Παντελίδης Κ.
Τσακιλτσίδης Α.
Βαρυτιμίδης Χ.
Μαλτάς Α.
Καλογιάννης Δ.
Γαβράς Κ.
Κεφαλάς Σ. 14 π. ( 2 τρίποντα )
Χρυσοβέργης Π. 4 π.
Τσιντάρης Ν. 15 π.
Οικονόμου Ν. 9 π.
Συμεωνίδης Ν.
Βλαστός Χ. 2 π.

Αστερας Τρικάλων ( Χατζής )
Χατζης 18π. , Καραμπίνας , Μανώλης 2π. , Τσίπρας 4π. , Φιλίππου 13π. , Ορέστης , Βλαχάβας 5π”.

To Top