Δεύτερη νίκη του ΟΦΗ, κέρδισε (2-1) τον ΠΑΣ στο Ηράκλειο (videos)

Με γκολ των Στάρτζεον (20΄) και Νέιρα (68΄) ο ΟΦΗ επικράτησε (2-1) του μαχητικού ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε το πρώτο «τρίποντο» στο «Γεντί Κουλέ» στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος.

Το πανέμορφο γκολ του Ελευθεριάδη στις καθυστερήσεις του α΄ημιχρόνου για την ομάδα των Ιωαννίνων, «ακύρωσε» το αβίαστο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κάργας στο 65 κι αποδείχτηκε καθοριστικό για τη νίκη των Κρητικών.

Ο ΠΑΣ όπως συνηθίζει να κάνει σε όλα τα παιχνίδια του ξεκίνησε δυνατά κι είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

Ο ΟΦΗ απορρόφησε εύκολα την εδαφική υπεροχή των Ηπειρωτών και σταδιακά άρχισε να ισορροπεί το ματς, να κρατά περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του και να ψάχνει την στιγμή του που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ.

Αυτό συνέβη στο 20΄όταν μετά από γυριστό σουτ του Σαρδινέρο μέσα από την περιοχή και απόκρουση της μπάλας από τον Χουτεσιώτη, ο Στάρτζεον που καιροφυλακτούσε πήρε το «ριμπάουντ» κι από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Οι Ομιλήτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο και μάλιστα στο 28΄απείλησαν με δεύτερο γκολ, όταν πλασέ του Νέιρα από καλή θέση μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης.

To Top