ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεύτερη περίοδο κρίσης με Παντελίδη, στην πρώτη στηρίχθηκε…

Δεδομένα ο Άρης βιώνει περίοδο κρίσης, καθώς η εκκίνησή του στο πρωτάθλημα είναι πέραν του δέοντος κακή, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μπορεί κόντρα στον ΟΦΗ να είχε απλά ένα κακό πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να έδειξε πως άξιζε τη νίκη η οποία δεν ήρθε ποτέ, αλλά χθες εμφανίστηκε άνευρος, ασύνδετος, δίχως πάθος και διάθεση να κυνηγήσει το ματς, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα.

Ο Σάββας Παντελίδης κατέθεσε την παραίτησή του και ο Θοδωρής Καρυπίδης καλείται σήμερα να ανακοινώσει την οριστική του απόφαση.

Είναι η  3η φορά που σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο Θοδωρής Καρυπίδης καλείται να πάρει απόφαση για το μέλλον του προπονητή του.

Αρχικά με τον Πάκο Ερέρα, όπου και απομακρύνθηκε εν τέλει από την ομάδα μετά από παρακίνηση του τότε τεχνικού διευθυντή, Ντίνου Διαμαντόπουλου.

Θέμα Παντελίδη στον Άρη τέθηκε και τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας, οι κακές εμφανίσεις της ομάδας, με αποκορύφωμα την ήττα στην Λιβαδειά φαίνεται πως… ξεχείλισαν τότε το ποτήρι. Ο Σάββας Παντελίδης ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας, όμως στηρίχθηκε από τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη δικαιώθηκε τότε, όμως υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά για το σήμερα. Τότε ο Σάββας Παντελίδης πίστευε στην… ανατροπή, ενώ τώρα κατέθεσε ο ίδιος την παραίτησή του, κρίνοντας αποκλειστικό υπεύθυνο τον εαυτό του για την εικόνα της ομάδας.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης καλείται να βγάλει την ομάδα από την κρίση με την απόφασή του. Είτε θα την κάνει δεκτή και θα αναζητήσει τον επόμενο προπονητή της ομάδας του Άρη, είτε θα την αρνηθεί και θα στηρίξει τον Έλληνα κόουτς μέχρι το τέλος…

To Top