ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεύτερη σερί νίκη για τον Άρη με την ίδια 11άδα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Με αυτό το μότο επέλεξε τους 11 του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο ο Τόλης Τερζής. Ο Άρης κατάφερε να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη με την ίδια 11άδα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Την αρχή την έκαναν οι κιτρινόμαυροι στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Τότε ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε σχηματισμό 4-3-3 με τους εξής παίκτες: Ο Κουέστα ήταν στο τέρμα, Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Μπράμπετς και Πίρσμαν στην άμυνα, Ετέμπο, Νταρίντα και Ρουπ στο κέντρο, Ματέο Γκαρσία και Πάλμα στα «φτερά», με τον Καμαρά στην κορυφή.

Στο χθεσινό παιχνίδι ο Τερζής κατέβασε ακριβώς την ίδια 11άδα αλλάζοντας λίγο τον σχηματισμό σε 4-2-3-1 δίνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες σε Νταρίντα και Ρουπ. Ο Κουέστα στο τέρμα, με τους Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Μπράμπετς και Πίρσμαν στην άμυνα. Ο Ετέμπο με τον Ρουπ στα χαφ είχαν λίγο πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Νταρίντα, ενώ στα άκρα πίσω από τον Καμαρά ήταν ο Πάλμα και ο Ματέο Γκαρσία.

Ο Άρης επέλεξε την ίδια συνταγή και μένει να δούμε αν θα την ακολουθήσει και στα δύο εναπομείναντα ματς της κανονικής περιόδου κόντρα σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

To Top