Δεύτερη στο Πανελλήνιο κολύμβησης η Κεχαγιά του Άρη!

Το χάλκινο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης του Αλίμου κατέκτησε η Ελένη Κεχαγιά του Άρη!

 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

 

Συγκεκριμένα η αθλήτρια του Άρη βγήκε δεύτερη στα 800 μέτρα ελεύθερο γυναικών στην τελευταία μέρα του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ακόμα μια επιτυχία στο «κιτρινόμαυρο» τμήμα!

Αναφέρεται στην ανακοίνωση του τμήματος κολύμβησης του Άρη: «ΜΕ 1 ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΧΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΑ 800μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ 6 ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 3η ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΙΜΟΥ.

ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΚΙΡΤΣΟΓΛΟΥ 5η ΘΕΣΗ – ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ 6η ΘΕΣΗ – ΜΟΥΖΑΣ 6η ΘΕΣΗ – ΘΩΜΟΓΛΟΥ 7η ΘΕΣΗ – ΧΑΤΖΗ 8η ΘΕΣΗ – ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ 8η ΘΕΣΗ.

ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ 6η ΘΕΣΗ ΣΤΑ 4Χ100 Μ. Ο ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΚΙΡΤΣΟΓΛΟΥ-ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ-ΧΑΤΖΗ) ΚΑΙ ΤΗΝ 7η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ (ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ-ΜΟΥΖΑΣ-ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ-ΜΥΛΩΝΑΣ)».

To Top