Δεύτερος ημιτελικός στο ΣΕΦ (PRESSARIS-LIVE, 18:30) με στόχο την πλήρη αλλαγή πορείας

Μετά την βαριά ήττα της Τετάρτης, ο Άρης επιστρέφει σήμερα (18:30) στο ΣΕΦ με πρωταρχικό στόχο να… εμφανιστεί στο γήπεδο και να κάνει ό,τι δεν έκανε 48 ώρες πριν, να παίξει μπάσκετ, στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Η μόνη απαίτηση από τους φιλάθλους του Άρη προς τους παίκτες της (κάθε) ομάδας (του συλλόγου) είναι απλή. Να τα έχουν δώσει όλα μέσα στο γήπεδο, όταν τελειώνει ένα παιχνίδι.

Ελαφρυντικά υπάρχουν, προβλήματα υπάρχουν, η ψυχολογία ήταν σε χαμηλά επίπεδα μετά και την βαριά τιμωρία, ο αντίπαλος είναι σαφώς πιο ποιοτικός και με περισσότερες λύσεις, όμως όλα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία για την εμφάνιση. Για την ήττα ίσως, για την εμφάνιση όμως όχι.

Σε καμία περίπτωση αυτό που παρουσίασαν οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη προχθές δεν είχε σχέση με την ομάδα μπάσκετ του Άρη την περίοδο 2014-15, αυτή που “έλιωσε” την ΑΕΚ, που κέρδισε δύο φορές καθαρά τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης χωρίς τους Νέιμικ και Αντεγκμπόγιε δεν μπορεί να παίξει την ίδια άμυνα που θα έπαιζε αν οι συγκεκριμένοι ήταν διαθέσιμοι. Η πραγματικότητα όμως είναι μία. Οι κίτρινοι πρέπει να προσαρμοστούν σε ότι διαθέτουν και να τα δώσουν όλα, γιατί υπάρχει και το πρεστίζ και ο εγωισμός.

Δεν υπάρχει άλλη λογική αντιμετώπισης ενός αγώνα σαν το σημερινό, με αυτόν τον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

To Top