ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεύτερο εμφατικό νταμπλ-νταμπλ από τον Τζούστον, κορυφαίος του Άρη στα Λιόσια

Δεύτερο εμφατικό νταμπλ-νταμπλ πέτυχε στη φετινή σεζόν και σε τέσσερα μόλις παιχνίδια ο Σακούρ Τζούστον.

Ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ του Άρη είχε απέναντι στην ΑΕΚ 12 πόντους (2/2β., 5/5διπ., 0/1τρ.) και 18 ριμπάουντ (13-5) σε 33’ συμμετοχής, φτάνοντας τους 29 βαθμούς αξιολόγησης, περισσότερους από κάθε άλλον συμπαίκτη του, όντας ο κορυφαίος της ομάδας στα Άνω Λιόσια. Στο τέλος μάλιστα, έγινε και… ήρωας, με το φόλοου που έδωσε προβάδισμα στον Άρη, αλλά και μοιραίος καθώς δεν μπόρεσε να ανακόψει τον Πετρόπουλο.

Το προηγούμενο ματς που ήταν «διπλός» ήταν κόντρα στον Ιωνικό, όπου είχε 20 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ το χθεσινό του ήταν το καλύτερο παιχνίδι, κάτι που το μαρτυρούν και οι αριθμοί.

Στον αγώνα με τον Κολοσσό μπορεί να μη βοήθησε την ομάδα έχοντας εκ διαμέτρου πολύ χαμηλά νούμερα, όμως σε γενικότερες γραμμές ο Τζούστον δείχνει πως κάνει πολλή και αθόρυβη δουλειά.

Μέχρι στιγμής αποτελεί, βάσει στατιστικής, τον δεύτερο καλύτερο παίκτη της ομάδας με 66 συνολικά βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, με τον Ολιβιέ Χάνλαν να προπορεύεται με 91 βαθμούς, ενώ τρίτος είναι ο Άντονι Κάουαν με 49.

To Top