Δεύτερο καλύτερο ρεκόρ… βολών για τον Κολοσσό κόντρα στον Άρη! Αρνητική επίδοση στις ασίστ

Δεύτερο καλύτερο ρεκόρ… βολών για τον Κολοσσό κόντρα στον Άρη! Αρνητική επίδοση στις ασίστ… Στατιστικά που θα έπρεπε να τα δει ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου πριν κάνει τις γνωστές δηλώσεις περί καράτε.

Αναλυτικά η ανάλυση του ΕΣΑΚΕ:

Ο Κολοσσός H Hotels πήρε 26 από τους 78 πόντους του από τη γραμμή του φάουλ. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση της σεζόν μετά τις 27 βολές που είχε μία εβδομάδα νωρίτερα ο Άρης Midea στο ματς με την ΑΕΚ Betsson.

*Η ομάδα της Ρόδου έγινε η πρώτη στη σεζόν που σημείωσε μονοψήφιο αριθμό ασίστ, μένοντας στις επτά που είναι βέβαια αρνητικό ρεκόρ περιόδου. Ο Κολοσσός H Hotels είχε και στην περσινή σεζόν τη μικρότερη επίδοση αφού είχε μείνει στις έξι ασίστ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ mateco.

Ο Κολοσσός H Hotels είχε για πρώτη φορά στη σύνθεση του τον Άντριου Γκάουντλοκ που έφτασε στη Ρόδο με ένα «βαρύ» βιογραφικό και πλούσιες παραστάσεις από το υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Αμερικανός συστήθηκε στη Stoiximan Basket League έχοντας 22 πόντους και 2/2 τρίποντα. Ήταν μόλις η δεύτερη, φετινή, επίδοση 20+ πόντων που συνδυάστηκε με ένα 100% στα τρίποντα, μετά τους 26 πόντους με 5/5 τρίποντα που είχε ο Μπεν ΜάκΛεμορ της ΑΕΚ Betsson απέναντι στον Απόλλωνα Carna.

Ο Γκάουντλοκ μάλιστα έφτασε στους 22 πόντους χωρίς να κάνει λάθος. Ήταν η 6η φετινή φορά που υπήρξε μια επίδοση 22+ πόντων που συνδυάστηκε με μηδενική επίδοση λαθών. Στην κορυφή αυτής της λίστας είναι ένας άλλος παίκτης του Κολοσσού, ο Λούκα Μπραΐκοβιτς που είχε 26 κόντρα στο Λαύριο Megabolt χωρίς να κάνει λάθος και μοιράζεται την πρωτιά με τον ΜάκΛεμορ της ΑΕΚ Betsson από την 3η αγωνιστική.

Ο Αμερικανός έγινε ο τρίτος παίκτης του Κολοσσού H Hotels στη σεζόν που έφτασε σε επίδοση 20+ πόντων, μετά τον Μπραΐκοβιτς και τον Πολ Τζόργκενσεν.

Ακόμη για την ομάδα της Ρόδου…

*Ο Τάιλερ Πόλεϊ έφτασε τα 100 ριμπάουντ μέσα από την 36η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

*Ο Πολ Τζόργκενσεν είχε 0/6 σουτ και είναι ένας από τους πέντε στη σεζόν, που είχαν μηδενική επίδοση εύστοχων σουτ εντός πεδιάς, σε τουλάχιστον έξι προσπάθειες. Ο γκαρντ του Κολοσσού H Hotels είχε τα περισσότερα σουτ μεταξύ εκείνων που έμειναν άποντοι σε ένα ματς (0/6).

To Top