Δεύτερο ραντεβού με Χατζηβρέττα για τον διακανονισμό

Δεύτερο και ίσως καθοριστικό ραντεβού με την πλευρά του Νίκου Χατζηβρέττα αναμένεται να υπάρξει σήμερα για τον Λευτέρη Αρβανίτη και τους συνεργάτες του, σε μια προσπάθεια να γεφυρωθεί η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές στον διακανονισμό των οφειλομένων.

Στο πρώτο ραντεβού, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης παρουσίασε στον νομικό εκπρόσωπο του παίκτη ένα περίγραμμα της πρότασης διακανονισμού της οφειλής των 250.000 ευρώ. Η πρόταση αυτή αφορά φυσικά και “κούρεμα”. Ο Άρης πρότεινε αρχικά να χαριστεί από τον Χατζηβρέττα το 50% των χρημάτων που του οφείλονται και τα υπόλοιπα να αποπληρωθούν σε βάθος τριετίας, χωρίς όμως να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις με δόσεις καταβολής και χρονοδιάγραμμα.

Σήμερα οι κίτρινοι αναμένεται να είναι πιο συγκεκριμένοι, παρουσιάζοντας στον Χατζηβρέττα πλάνο αποπληρωμής. Ευελπιστούν ότι μέσα από την σημερινή διαπραγμάτευση, να καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία και να κλείσουν την πιο “δύσκολη” υπόθεση από τους διακανονισμούς, αφού άλλωστε αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που οφείλεται σε παίκτη.

 

To Top