ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερο συνεχόμενο ματς που ξεχωρίζει ο Μαντσίνι, ικανοποίηση από Ένινγκ…

Από την χθεσινή αναμέτρηση στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ο Άρης έφυγε με άδεια χέρια, αλλά με μία ακόμα καλή εμφάνιση του Ντάνιελ Μαντσίνι, το μοναδικό “κέρδος” από αυτό τον αγώνα για τους “κιτρινόμαυρους”.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Αργεντινός ξεχώρισε, δείχνοντας πως είναι σε καλό φεγγάρι, καθώς επέστρεψε πολυ ευδιάθετος μετά την διακοπή των επίσημων υποχρεώσεων λόγω κορωνοϊού.

Κόντρα στον ΟΦΗ, με την είσοδό του στο παιχνίδι έσπρωξε επιθετικά τον Άρη με αποτέλεσμα να συμβάλλει στην ολική ανατροπή, ενώ χθες στο Φάληρο από τη στιγμή που μπήκε στο ματς στο β΄ημίχρονο, βοήθησε σημαντικά στο να αλλάξει η εικόνα που είχε η ομάδα του στο πρώτο μισό.

Αντικατέστησε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τον Γιάννη Φετφατζίδη και από τα πόδια του ξεκίνησαν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες του Άρη στο β΄ημίχρονο. Ήταν κι αυτός που έκανε το γύρισμα για να φτάσει, μετά από κόντρα, η μπάλα στον Μπράουν Ιντέγε, ώστε να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Κόντρα στην ομάδα της Κρήτης έπαιξε στην επίθεση, ως δίδυμο μαζί με τον Λάρσον, ενώ χθες στα άκρα, δείχνοντας πως μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις σε κάθε θέση πίσω από τον φορ, όπως είχε τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός κόουτς πιστεύει στις δυνατότητες του 23χρονου μεσοεπιθετικού, όπως και ολόκληρος ο οργανισμός Άρη, καθώς αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι μία επένδυση που όμοιά της είχε πολλά χρόνια να κάνει ο σύλλογος.

Μάλιστα, κόντρα στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, τον προορίζει για το βασικό σχήμα, ειδικά μετά την χθεσινή του εμφάνιση. Συν τις άλλοις, τον θέλει ακόμα πιο έτοιμο για το ματς Κυπέλλου, καθώς έχει δείξει πως ερχόμενος από τον πάγκο μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα επιθετικά και να αλλάξει ισορροπίες σε ένα παιχνίδι.

 

 

To Top