ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερο φιλικό “τεστ” του Άρη κόντρα στην… Ευρωπαία (ίσως) Γάνδη (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ένα ακόμα φιλικό “τεστ”, αυτή τη φορά πιο δύσκολο από το πρώτο, καθώς αντίπαλος του Άρη είναι η ΚΑΑ Γάνδη, που -λογικά- θα συμμετέχει φέτος στο Europa League, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς δεν έχει βγει οριστική απόφαση για την Μένχελεν που φαίνεται να χάνει από το Βέλγιο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο λόγω… στημένων αγώνων!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ την περασμένη Τετάρτη, αντιμετωπίζουν σήμερα (16:00 ώρα Ολλανδίας, 17:00 ώρα Ελλάδας) τους Βέλγους με στόχο μία καλύτερη εμφάνιση, προκειμένου να δείξουν αντίδραση.

Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται και πάλι να προχωρήσει σε πάρα πολλές αλλαγές, ενώ πλέον στη διάθεσή του είναι και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής, παρότι έχει μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια του.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα ξεκαθαρίσει το αν θα αγωνιστεί ο Χουλιάν Κουέστα, καθώς χθες το απόγευμα δεν προπονήθηκε λόγω μικροενοχλήσεων.

Ο Χαμζά Γιουνές που έχασε το πρώτο φιλικό αύριο θα είναι παρών, καθώς προπονήθηκε κανονικά χθες, ενώ και χθες ο Μανώλης Τζανακάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς επιβαρύνθηκε από τον χρόνο συμμετοχής του στο πρώτο φιλικό.Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεσή του προπονητή τους.

 

 

To Top