Δε χάνει η Έμεν, διπλό με κάλυψη ο ΟΦΗ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μετά από ενα «γεμάτο» Σαββατοκύριακο επιστρέφουμε σε χαλαρούς ρυθμούς για μόνο μία μέρα περιμένοντας καρτερικά το ευρωπαϊκό τριήμερο.

Σήμερα λοιπόν βρίσκουμε τρία σημεία στην κατηγορία «Μπόμπες» με την πρόταση της ημέρας να έρχεται απο τη Β’ Ολλανδίας. Συγκεκριμένα ποντάρουμε 40€ στο Χ2 της Έμεν που «πληρώνει» 1.98 στην NordicBet. Από εκεί και πέρα με 30€ ποντάρισμα έχουμε τον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Αντβίνταμπεργκ με αντίπαλο τη Μάλμε που προσφέρεται σε απόδοση 2.80 στην NordicBet, ενώ στην ίδια εταιρεία βρίσκουμε και το 2.95 απόδοση, που δίνεται το «Διπλό» Draw No Bet του ΟΦΗ μέσα στον Πανιώνιο, αγώνας που κλείνει την 3η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει τρεις αγώνες σε σύστημα 2-3 (4στήλες x 12€) και συνολικό ποντάρισμα 48€ σε αποδόσεις της BetVictor.

Αναλυτικά τα σημεία:

Άαρχους – Μίντιλαντ 1 DNB (1.94)

Βάρμπεργκς – Λαντσκρόνα 1 2.25

Ναντ – Γκινγκαπ 1 2.25

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στο ποδόσφαιρο, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat

 

To Top