Δε χάνει η Χαλ, στηρίζουμε στο “Διπλό” Draw No Bet την Ασιρίσκα‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Champions League συνέχεια σήμερα με τον Παναθηναϊκός να κοντράρεται με τη Μάλαγα στην Ισπανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας προτάσεων ας δούμε τι… ψάρια πιάσαμε χθες.

Στα «Μονά» μας πέρασε ο «Άσσος» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Μπράντφορντ με τη Φλίντγουντ με 40 ευρώ ποντάρισμα και πλήρωσε η απόδοση 2.00, ενώ στην αναμέτρηση Μπόρνμουθ με τη Μίλτονς Κέινς Ντονς δε βγήκε το «Διπλό» Draw No Bet, ωστόσο στο 1-1 μας επιστράφηκε το ποντάρισμά πίσω. Στις «Μπόμπες» βγάλαμε 2/4 με κέρδη όμως, αφού πέρασαν τα σημεία με τις μεγαλύτερες αποδόσεις. Συγκεκριμένα η Κλουζ μας δικαίωσε στο Χ2 μέσα στη Βασιλεία (2.35 απόδοση) και η Έξετερ πέρασε με «διπλό» από την Άλντερσοτ και το «Διπλό» Draw No Bet πλήρωσε 2.55. Όσον αφορά στο «Τένις» το απίστευτο σερί συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Χθες ο Ναλμπαντιάν νίκησε 2-0 τον Χάασε και επιβεβαίωσε το προγνωστικό μας στο 1.84. Το κοντέρ μετά απο 20 «καυτές» μέρες γράφει 725 ευρώ καθαρά κέρδη και 18/21 επιτυχημένες προτάσεις.

Πάμε τώρα στις σημερινές μας προτάσεις ξεκινώντας από το σημείο της ημέρας βάσει πονταρίσματος. Πρόκειται για τη «Μπόμπα» στην Championship. Η Χαλ φιλοξενείται από την Μπλάκμπερν και το Χ2 πληρώνει 1.88 στην 12Bet. Ο προπονητής της Χαλ, Στιβ Μπρους, μπορεί να έχει ως μοναδικό σίγουρο απόντα τον τραυματία επιθετικό Μάτι Φράιατ, όμως η έλλειψη επαρκούς φυσικής κατάστασης ορισμένων εκ των βασικών παικτών, σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση των Σίμπσον, Μακ Σέιν (Ιρλανδός αμυντικός) και Άλεξ Μπρους (Ιρλανδός αμυντικός), που αγωνίστηκαν ως αλλαγές, τον βάζει σε σκέψεις για πιθανές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. «Πιέζει» για φανέλα βασικού και ο αμυντικός Κόρι Έβανς. Για τους γηπεδούχους ο Στιβ Κιν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τον επιθετικό Ρούμπεν Ρότσινα, ο οποίος έχασε το ματς της πρεμιέρας λόγω τραυματισμού. Κανονικά «παρών» και ο (νεοφερμένος) αρχηγός Ντάνι Μέρφι (έμπειρος χαφ), ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις αμέσως μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα. Στον αντίποδα, παραμένει στα πιτς ο Σουηδός φουλ μπακ Μάρτιν Όλσον, ο αναπληρωματικός κίπερ Μαρκ Μπαν, αλλά και ο τραυματίας νεοφερμένος επιθετικός Λίον Μπεστ. Τέλος, ο μέσος Νζόνζι (βασικός την περσινή σεζόν) παραμένει «στον πάγο», λόγω της εκδήλωσης επιθυμία για αποχώρηση από την ομάδα.

Στα «Μονά» η πρότασή μας σήμερα περιλαμβάνει δύο σημεία. Με 40 ευρώ ποντάρισμα παίζουμε το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Ασιρίσκα με αντίπαλο την Ντέγκερφορς που πληρώνει 2.05 στην 12Bet. Για τους γηπεδούχους απόψε δε θα δώσουν το «παρών» λόγω τραυματισμού οι Έντουαρντς (τερματοφύλακας, 18/0), οι αμυντικοί Χόλμπεργκ (19/0) και Μεντβέγκι (19/0) , όπως και ο βασικότατος επιθετικός Ρενί (18/4). Για τους φιλοξενούμενους πέρα από τον επιθετικό Τόρστενσον (18/3), ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, δεν αναφέρεται κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα για απόψε. Με 35 ευρώ ποντάρισμα στηρίζουμε την Μπάτε Μπόρισοφ στην προσπάθεια για πρόκριση στους ομίλους του Champions League με αντίπαλο τη Χαποέλ Σμόνα από το Ισραήλ. Ο «Άσσος» πληρώνει 1.93 στην BetVictor. Η Μπάτε στην έδρα της παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή, καθώς στα δέκα τελευταία ματς που έχει δώσει σε αυτή για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης έχει υποστεί μόλις δύο ήττες, ενώ φέτος είναι αήττητη με μία νίκη και μία ισοπαλία. Παράλληλα, έχει σκοράρει στα 11 από τα 13 πιο πρόσφατα. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Ο λόγος για τους μεσοεπιθετικούς Νταβίντ Σολάρι και Μπράιαν Γκρέζιτς, με τον τελευταίο να έχει προλάβει ήδη να πετύχει δύο γκολ στα προκριματικά.

Στην κατηγορία «Τένις» ο αυτόματος πιλότος έχει μπει για τα καλά και το ταμείο γράφει κάθε μέρα και μεγαλύτερο κέρδος. Σήμερα το σημείο προέρχεται από το Winston-Salem Open. Ο Έρνεστ Γκίλμπις παίζει με τον Μαρσέλ Γράνολερ και πάμε με τον Λετονό στο 2.30 απόδοση που δίνει η Pinnacle.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top