Δε χάνει σήμερα η Ατβίνταμπεργκ, στο 2.70 το Χ2‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι πλέον παρελθόν και σήμερα μπαίνουμε και πάλι για τα καλά στα εγχώρια πρωταθλήματα με πολλά και ενδιαφέρονται παιχνίδια αρχής γενομένης απο σήμερα.

Στις «εκπλήξεις» θα επικεντρωθούμε σήμερα αφού υπάρχουν σημεία άξια στοιχηματισμού για καλά κέρδη. Η πρόταση της ημέρας (με 40 ευρώ ποντάρισμα) έρχεται από τη Σουηδία όπου η Ατβίνταμπεργκ φιλοξενείται από τη Χάκεν και το Χ2 πληρώνει 2.70 στην Pinnacle. Με 35 ευρώ ποντάρισμα πάμε μαζί με την Άπελντορν που κόντρα στην Γκράαφστσαπ δε χάνει, με το 1Χ να πληρώνει 2.41 στην Pinnacle. Δύο ακόμα σημεία βρίσκουμε ακόμα στις «Μπόμπες», που αμφότερα προέρχονται από την Ιρλανδία. Στο Ντροχέντα – Ντάνταλκ πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.20 στην Bwin, ενώ στο Κορκ Σίτι – Σάμροκ Ρόβερς με το 1Χ που παίζεται στην Pinnacle στο 2.24.

Στην Κατηγορία «Τέννις» τώρα μετά τις χθεσινές επιτυχίες το ταμείο έχει εκτοξευτεί στα 2.035 ευρώ και έπεται… συνέχεια. Σήμερα έχουμε επιλέξει για εσάς 3 προτάσεις με το over 3.5 set στον αγώνα Τιπσάρεβιτς – Μπέικερ και το over 3.5 set στο Ντάρσις – Βαβρίνκα να αποτελούν τα σημεία της ημέρας.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top