ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δηλώσεις εκτός τόπου χρόνου από Πάππα, για να καλύψει τις αδυναμίες και τα εσωτερικά προβλήματα της Καλαμαριάς!

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Aπόστολος Πάππας εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την διαιτησία του κ. Μπλούνα θεωρώντας πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, προχωρώντας παράλληλα σε παραλληλισμό του Άρη με τον… Ολυμπιακό! Προφανώς η πικρία της ήττας λόγω της ανωτερότητας του Άρη και τα μεγάλα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας του δημιούργησαν μεγάλη πίεση, με αποτέλεσμα να χάσει την… μπάλα και το μέτρο!

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

«Όταν αγωνίζονται δύο από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της πόλης δεν πρέπει να υπάρχει τρίτο ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους οπαδούς του Άρη για το πανό για τους Πόντιους. Συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές του Άρη και μέχρι εκεί. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε άλλο».

Για τον αγώνα και τη διαιτησία: «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Μέχρι το γκολ του Τάτου, ο Άρης είχε μια μόνο φάση με τον Ντούνη στο 12’. Το γκολ του Τάτου είναι 100% επιθετικό φάουλ από το Νο 8 (σ.σ. Καλογέρης). Αυτό δεν ακούστηκε πουθενά, δεν έδειξε κανένας το βίντεο. Το παιχνίδι ίσως ήταν διαφορετικό αφού στη ροή του αγώνα ο Άρης δεν κάνει άλλη φάση, ενώ αντίθετα εμείς είχαμε δύο. Η μια με το δοκάρι στην κεφαλιά του Προβατίδη και η άλλη που έσωσε πάνω στην γραμμή ο Ραούλ Μπράβο μετά από ένα κόρνερ.

Μπαίνουμε στο δεύτερο ημίχρονο να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, δεν μας δίνεται ξεκάθαρο πέναλτι σε τάκλιν του Ιντζίδη στον Πολιανίδη. Πάει να σφυρίξει ο διαιτητής, του πέφτει η σφυρίχτρα και δεν το δίνει! Και στην ίδια φάση δεχόμαστε γκολ μισό μέτρο οφσάιντ στην πάσα του Καπνίδη στον Ντούνη.

Το βλέπει και ο επόπτης και ο διαιτητής και δεν το δίνουν. Όταν φτάνουμε σε τέτοιο σημείο και το σκορ έπρεπε να είναι 2-0 υπέρ μας μετά το γκολ του Μωυσίδη και είναι 2-0 εναντίον μας, πείτε μου πως εγώ πρέπει να διαχειριστώ το ρόστερ μας – που φυσικά είναι υποδεέστερο από του Αρη – όταν η διαιτησία βοηθάει εξωαγωνιστικά την ομάδα της πόλης μας όπως βοηθάει τόσα χρόνια τον κυρίαρχο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Ολυμπιακό, και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης φωνάζαμε γιατί αισθανόμασταν όλοι θιγμένοι».

To Top