Δηλώσεις με νόημα από τον Ζαραδούκα: “Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται” (videos)

Ο Γιάννης Ζαραδούκας στην δεύτερη συμμετοχή του με τον Άρη, πρώτη ως βασικός, ήταν ο καλύτερος του Άρη μετά τον Ανδρέα Τάτο και τόνισε την άμεση ανάγκη για να αλλάξει η νοοτροπία μέσα στην ομάδα!

Μετά τον αγώνα υπογράμμισε πως “κάποιοι παίκτες πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν σε ποια ομάδα βρίσκονται. Δεν μας τιμάει το 2-2 με την Κέρκυρα, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Έτσι όπως εξελίχθηκε δεν είναι τελείως αρνητικό…”

Ο 27χρονος παίκτης ρωτήθηκε και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λέγοντας πως “είναι ένα ντέρμπι το οποίο πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Δεν θέλω να λέω λόγια, αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Ξέρουμε ότι ο κόσμος ειναι δυσαρεστημένος, αλλά πρέπει να είναι δίπλα μας και είναι δίπλα μας και ελπίζω ακόμα πιο δυναμικά. Όχι με την πρώτη… στραβή να είναι απ’ έξω”.

Ρωτήθηκε για το αν έχει άποψη γιατί αποβλήθηκε ο Παπαστεριανός και βρήκε την ευκαιρία να “καυτηριάσει” την συμπεριφορά ορισμένων παικτών της Κέρκυρας: “Υπάρχουν κάποια παιδιά που παίζουν πρώτη φορά και βρίζουν μάνες, σπίτια… Και εμένα με έβρισαν. Είναι κάποια παιδιά που δεν σέβονται τίποτα και ο προπονητής τους πρέπει να τα μαζέψει…”

To Top