Δημήτρης Τατάκης: «Οι θέσεις μου για τον Άρη και τον φορέα»

Το PRESSARIS θα φιλοξενεί από σήμερα μέχρι και την 1η Ιουλίου απόψεις, θέσεις, σχόλια των υποψήφιων για τις εκλογές της ΚΜΑ της 2ης Ιουλίου.

Ο εκ των υποψηφίων Δημήτρης Τατάκης εξηγεί τις δικές τους θέσεις και τους λόγους που κατεβαίνει στις εκλογές.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι.

Ίσως την πιο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον ακόμα και για την ύπαρξη του αγαπημένου μας και ιστορικού συλλόγου του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ειδικότερα της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ χωρίς να ξεχνάμε και τα προβλήματα της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ καθώς και των υπολοίπων τμημάτων που σε λιγότερο από 2 χρόνια θα γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας γεμάτα τίτλους και διακρίσεις.

Πήρα την απόφαση να καταθέσω υποψηφιότητα για την εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ με ελεύθερο βήμα έκφρασης κάθε τάσης άποψης ή πρότασης και χωρίς εσωστρέφειες ή αναφορές στα λάθη του παρελθόντος και τάσεις εκδικητικότητας.

Η μόνη Ελπίδα για να γλιτώσει ο αγαπημένος μας σύλλογός από την αβεβαιότητα τα θολά νερά και τις τάσεις αυτοκαταστροφής που έχει βρεθεί πρέπει να επικρατήσει ο ρεαλισμός η αλήθεια η σοβαρότητα και η συνέπεια λόγων και πράξεων μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες και ορίζοντες.

Ο ΑΡΗΣ μας την συγκεκριμένη στιγμή χρειάζεται συσπείρωση δυνάμεων γιατί κανείς δεν περισσεύει απέναντι σε κάθε είδους απειλή και εχθρό που θέλει την διάλυση και καταστροφή του συλλόγου.

Επίσης θέλω να τονίσω ότι οι τεράστιες και καταστροφικές ευθύνες αυτών που οδήγησαν τον ΑΡΗ μας να παλεύει για την επιβίωση και την ύπαρξη του θα αποδοθούν σύντομα και οι ποινές που θα επιβληθούν θα είναι χωρίς αναστολή άλλα με υποχρέωση καταβολής της Εξαγοράς.

Απορία μου είναι οι υποψηφιότητες των πρώην παρόντων – απόντων μεγαλόσχημων παραγόντων που τόσο γρήγορα ξέχασαν την διοικητική τους ύπαρξη – ανυπαρξία και με περίσσιο θράσος λένε ότι ξαναβρήκαν το θάρρος (ενόργανη γυμναστική) και την δύναμη να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη αυτή κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡ. ΤΑΤΑΚΗΣ»

 

To Top