Δημητρίου: «Πρότασή μας τέσσερις Έλληνες σε κάθε 11άδα, η Λεωφόρος για έδρα της Εθνικής »

Την ανάγκη να υπάρξει περισσότερο… ελληνικό στοιχείο στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας υπογράμμισε ο Παναγιώτης Δημητρίου στην συνέντευξη Τύπου του Γκουστάβο Πογέτ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να υπάρχουν περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές αγωνιζόμενοι για να μπορέσουν να έρθουν νέες επιτυχίες για την Εθνική αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι η πρόθεση της ΕΠΟ είναι για παρουσία τεσσάρων Ελλήνων παικτών, τουλάχιστον, σε κάθε ομάδα.

«Εκ μέρους της ΕΠΟ καλωσορίζουμε τον κ. Πογέτ, του εύχομαι επιτυχία που προσδοκούμε όλοι. Κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, εγγυάται ομαλή διαδοχή και σωστή λειτουργία της ομάδας. Διαθέτει πλούσια εμπειρία, έχει αποδεχθεί την ευθύνη που αναλαμβάνει. Υπάρχουν προϋποθέσεις να αξιοποιήσει ταλέντο παικτών, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Η επάνοδος στις επιτυχίες είναι ζητούμενο για όλους, η Εθνική είναι ένας καθρέφτης που θα αντανακλάται η διεθνής εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Του εύχομαι να φέρει επιτυχίες . Για να έχει επιτυχίες η Εθνική, πρέπει να ελληνοποιηθούν περισσότερο οι ομάδες. Πρόταση μας θα είναι τέσσερις Έλληνες παίκτες να αγωνίζονται σε κάθε ομάδα», ανέφερε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ.

Με την έδρα της εθνικής ομάδας στα πρώτα επίσημα ματς για το Nations League να είναι στον «αέρα», ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, έδωσε την… ψήφο του στα γήπεδα του… ΠΟΚ.

Ο κ. Δημητρίου σε ερώτηση που έγινε κατά την επίσημη παρουσίαση του Γκουστάβο Πογιέτ, τόνισε πως στην λογική ότι η εθνική πρέπει να πάει σε έδρα «καμίνι», θα προτιμούσε την επιλογή της Λεωφόρου και στη συνέχεια το Καραϊσκάκη και το γήπεδο της ΑΕΚ, που φυσικά δεν είναι ακόμη έτοιμο.

«Όταν έχεις καλή ομάδα, σε οποιοδήποτε γήπεδο και να αγωνιστείς κερδίζεις. Υπάρχει όμως η λογική για έδρα – καμίνι και ο κόσμος να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές. Οπότε από τα γήπεδα που διαθέτει η Ελλάδα, θα έδινα προτίμηση στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, μετά το “Καραϊσκάκης” και στη συνέχεια το νέο της ΑΕΚ. Επαναλαμβάνω όμως ότι πιστεύω πως με καλή ομάδα μπορείς να κερδίσεις παντού» ήταν η τοποθέτηση του κ. Δημητρίου.

To Top