ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημητριάδης για Σούντγκρεν: “Έπαθε σοκ με αυτά που ζει στον Άρη”!

Ο Παναγιώτης Δημητριάδης, συμπαίκτης του Σούντγκρεν στην ΑΙΚ και προσωπικός του φίλος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για διακοπές και μίλησε για την συνεργασία του Σουηδού αμυντικού με τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το που βρίσκεται αυτήν την στιγμή:

Είμαι εδώ πέρα, Ελλάδα, Χαλκιδική. Είμαι συγκεκριμένο στο Πευκοχώρι, όπως ξέρουμε… σαν την Χαλκιδική δεν έχει.

Για το ότι βρίσκεται συχνά στην Ελλάδα:

Από μικρός κατέβαινα Ελλάδα, μου έχει μείνει και κάθε χρόνο έρχομαι. Έχω ένα σπίτι εδώ, ερχόμαστε με τα δυο παιδιά μας, κάνουμε διακοπές και περνάμε καλά.

Για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν:

Είναι πρώτα από όλα φίλος μου, τον γνωρίζω χρόνια και έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι. Είναι πολύ καλό παιδί, με πολύ καλή καρδιά.

Είναι ένα παιδί πολύ καλό με την μπάλα, καλή τεχνική, πνευμόνι και τα δίνει όλα. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει τον Άρη πάρα πολύ.

Για το ότι ήθελε να παίξει εκτός Σουηδίας:

Το παιδί ήθελε, είναι και σε ηλικία που μπορεί να κάνει μια μεταγραφή. Έχει και μια αγάπη στην Ελλάδα. Όταν του ήρθε η πρόταση για τον Άρη ήρθε και σε εμένα και με ρώτησε πως το βλέπω.

Από εκεί και πέρα του άρεσε πολύ ότι φορούσε κιτρινόμαυρα ο Άρης. Και τον χειμώνα που έφτασε κοντά με τον Άρη αλλά τελικά δεν ήρθε ήταν πολύ απογοητευμένος.

Αισθάνεται ότι ήρθε στην σωστή ομάδα.

Για την υποδοχή του κόσμου στον Σούντγκρεν:

Με πήρε και τηλέφωνο, μιλήσαμε για αυτό το θέμα και μου είπε πως έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Σε λίγες μέρες με αυτά που έζησε έχει πάθει ένα μεγάλο σοκ.

Για τον κόσμο του Άρη:

Τα βλέπαμε και χαζεύαμε λίγο, μου είπε πως περιμένω πως και πως να παίξω για αυτόν τον αγώνα.

Για το ότι είναι Αρειανός:

Ο πατέρας μου από μικρός μου έμαθε τον Άρη. Από μικρός ήμουν Αρειανός.

Για το αν θέλει να παίξει στον Άρη:

Είναι ένα όνειρο που θα ήθελα να πραγματοποιηθεί. Είμαι ακόμη 32, δεν είναι μεγάλη ηλικία παρόλο που μπορεί να το πιστεύει ο κόσμος.

Για το αν υπήρξε ενδιαφέρον από τον Άρη για εκείνον:

Έχω ακούσει κάποια πράγματα αλλά αφήνω κυρίως τους μάνατζερ να βρουν λύσεις. Εγώ παίζω, θέλω να κάνω ότι μπορώ στο γήπεδο και από εκεί να κριθώ.

Για το ότι είχε δοκιμαστεί στον Άρη:

Ήμουν γύρω στα 17-18. Είχα έρθει τότε για δοκιμή, δεν προχώρησε αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Ενώ τέλος είπε:

Εύχομαι μια πολύ καλή χρονιά για τον Άρη, χαίρομαι ειλικρινά για τον Σούνγκρεν και πιστεύω ότι θα κάνει μια πολύ καλή σεζόν.

To Top