ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δημητριάδης: “Να πέσουν κεφάλια για τα αίσχη στο Περιστέρι – Αυτή είναι η αλήθεια για το νέο γήπεδο του Άρη (audio)

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Σωκράτης Δημητριάδης, αναφέρθηκε στο θέμα της αστυνομικής επίθεσης σε βάρος των φιλάθλων του Άρη, μίλησε για τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και το νέο γήπεδο του Άρη.

Όπως είπε μεταξύ άλλων στον FLASH 99,4 και στο “Αθλητικό X-PRESS”: “Θεωρώ τραγικό να υπάρχει τέτοιου είδους παρέμβαση της αστυνομίας, όταν δεν φαίνεται να υπάρχει καμία επιθετική κίνηση από τους φιλάθλους του Άρη. Το αντίθετο μάλιστα. Όλα ξεκίνησαν μετά την επιθετική κίνηση ενός αστυνομικού, ο οποίος φαίνεται να ηγείται της επιχείρησης, εναντίον φιλάθλου του Αρη, δείχνει να πήρε εντολή από κάποιον ανώτερο, η οποία πυροδότησε την επέμβαση των υπολοίπων αστυνομικών. Θα πρέπει να πάρει θέση η αστυνομία εξετάζοντας το συμβάν, ώστε να μάθουμε, αν υπήρξε κάτι που δικαιολογούσε τέτοια αντίδραση από το αστυνομικό και αν ναι ποιο ήταν αυτό”, ενώ τόνισε:

“Σωστά αντέδρασε η ΠΑΕ Άρης και κινείται νομικά, ενώ συμπαραστάθηκε και προσωπικά στους τραυματίες. Πρέπει να πέσουν κεφάλια για τα αίσχη στο Περιστέρι. Εμείς θεσμικά είμαστε στο πλευρό του συλλόγου”.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη και το νέο γήπεδο: “Έκανε λάθη, αλλά όποιος δουλεύει κάνει και λάθη. Έχει δυο καρπούζια σε μια μασχάλη, το αγωνιστικό και το γήπεδο. Μιλάμε και με τον ίδιο και την Ειρήνη Καρυπίδη και πρέπει να ξέρετε ότι θα κάνουν τα πάντα για να γίνει το νέο γήπεδο του Άρη. Μίλησα με τον Αυγενάκη, δεν ισχύει ότι δεν είναι στον φάκελο για το Μουντιάλ του 2030 το νέο γήπεδο. Είναι σε καλό δρόμο, αυτή ειναι η αλήθεια, αλλά χρειάζεται και η ενεργός συμμετοχή και συμπαράσταση της κυβέρνησης”.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

To Top