Δημητριάδης στο PRESSARIS: «Ο Άρης τους… τρόμαξε όλους με τον Λεβαδειακό»

Ο Γιάννης Δημητριάδης φόρεσε τη φανέλα του Άρη την διετία 1994-96. Αν και ζει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στη Ξάνθη, έχει στενούς δεσμούς με την κιτρινόμαυρη ομάδα και φίλους (παλιούς συμπαίκτες…) όπως ο Γιώργος Κολτίσδας από τους οποίους μαθαίνει νέα για την καθημερινότητά της. Στη Ξάνθη αγωνίστηκε από το 1999 έως το 2003 όταν και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Δεν λείπει ποτέ από τα παιχνίδια του Άρη στη θρακική πόλη και ετοιμάζεται να δώσει το παρών και στον αγώνα της Κυριακής στα Πηγάδια. Ο 42χρονος σήμερα πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε στο PRESSARIS για το παιχνίδι…

Τι αίσθηση σου δίνει ο φετινός Άρης;     

-Η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος έψαχνε να βρει ρυθμό. Η απόδοση και τα αποτελέσματά της δεν έπειθαν κανέναν, όμως τον τελευταίο μήνα έχουν αλλάξει πολλά. Βλέπουμε έναν διαφορετικό Άρη. Αρχίζει και βγάζει την ποιότητά του.

Ξεχωρίζεις κάποιο παιχνίδι;

-Ναι, τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Επειδή τα έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα, είναι μακράν το καλύτερο παιχνίδι, ίσως και της τελευταίες τριετίας. Χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολικός τρόμαξα από την εμφάνιση και την απόδοση που είχε ο Άρης σε όλο τον αγώνα. Η ομάδα ήταν εκπληκτική. Έχει μονάδες, σιγά-σιγά αποκτάει και σύνολο.

Η Ξάνθη επιδεικνύει αξιοπρόσεκτη σταθερότητα.

-Έχει καλή ψυχολογία, αλλά και καλή ομάδα. Ο προπονητής έχει βρει την χημεία και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα είναι σταθερά σε τροχιά Ευρώπης. Μπορεί να ηττήθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όμως άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Είναι καλή ομάδα.

Ποιος έχει το πρώτο λόγο στον αγώνα της Κυριακής;

-Όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένας αμφίρροπος αγώνας. Έτσι γίνεται σχεδόν πάντα άλλωστε εδώ στην Ξάνθη. Είναι βέβαιο ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι γιατί και οι δυο θέλουν τη νίκη. Ο Άρης για να μπει για τα καλά στο κόλπο και η Ξάνθη για να ξεφύγει περισσότερο. Με την βελτίωση που παρουσιάζει ο Άρης είναι ικανός να καλύψει το χαμένο έδαφος.   

 

 

To Top