ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δημοσίευμα από την Τουρκία: “Η πιο σοβαρή πρόταση για τον Λέμος ήταν από τον Άρη, αλλά την απέρριψε”

Νέα δεδομένα φέρνει στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας “Takvim” αναφορικά με το ενδιαφέρον του Άρη για τον Μαουρίτσιο Λέμος.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ίδιος ο Ουρουγουανός στόπερ απέρριψε όλες τις προτάσεις που έφτασαν για εκείνον, καθώς ήταν κάτω από το ποσό που ζητούσε. Η Φενέρμπαχτσε επέμενε να πουλήσει τον Λέμος, τον οποίο απέκτησε πέρυσι από τη Λας Πάλμας αλλά αποδείχτηκε κατώτερος των προσδοκιών.

Αρκετοί είναι μάλιστα οι σύλλογοι από την Τουρκία που άσκησαν πίεση για να τον αποκτήσουν, με τη Φενέρ να σκέφτεται είτε την πώλησή του είτε τον δανεισμό του, αλλά ο ίδιος ο Λέμος δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να πάει σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος.

Όπως σημειώνει μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα “η Φενέρμπαχτσε καταβάλλει έντονη προσπάθεια να μειώσει των αριθμό των ποδοσφαιριστών στην ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει τα επιθυμητά βήματα που θα ήθελε η διοίκηση του συλλόγου”. Όπως για παράδειγμα η μετακίνηση του Λέμος σε άλλη ομάδα.

“Η πιο σοβαρή πρόταση που έφτασε για τον Λέμος ήταν από τον Άρη, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Ουρουγουανού αμυντικού”, προσθέτει η “Takvim”.

Η Φενέρμπαχτσε για να τον αποκτήσει από τη Λας Πάλμας πλήρωσε το ποσό του 1,4 εκατ. ευρώ και για το λόγο αυτό πιέζει στην πώληση του παίκτη, αλλά προς το παρόν τα πράγματα δεν πάνε όπως αναμενόταν. Ο Λέμος αγωνίστηκε μόνο 8 παιχνίδια στην τουρκική Super Lig την περασμένη χρονιά. Ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν, δεν είχε την ευκαιρία να παίξει.

To Top