Δημοσίευμα για Ροζ: “Απέδειξε ότι είναι είναι πολύ επικίνδυνος αμυντικός”

Δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά ο Λίντσεϊ Ροζ με τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας και ήδη στην Πολωνία άρχισαν τα δημοσιεύματα που τον κατατάσσουν στις 10 χειρότερες μεταγραφές του περσινού καλοκαιριού του πρωταθλήματος.

«Δεν είδαμε πολλά από τις δυνατότητες του Ροζ. Ο ποδοσφαιριστής για τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν σημαντικό μέλος του Άρη, που πάλευε για τίτλους στην Ελλάδα. Πριν από αυτό ήταν στην Γαλλία και την Λυόν, οι φίλοι της Λέγκια είχαν δικαίωμα να πιστεύουν ότι έκαναν μία καλή μεταγραφή», αναφέρει η πολωνική ιστοσελίδα weszlo.com.

Και συνεχίζει: «Όμως ο Ροζ απέδειξε ότι είναι είναι πολύ επικίνδυνος αμυντικός, έχοντας πρόβλημα ακόμη και στα βασικά. Το αποκορύφωμα ήταν με την Πογόν, όταν τοποθετήθηκε με έναν εντελώς ακατανόητο τρόπο. Μια φορά έκανε κάτι χρήσιμο, όταν σκόραρε το νικητήριο γκολ στο κύπελλο Πολωνίας. Είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι είναι τόσο αδύναμος, οι προπονητές των προηγούμενων ομάδων δεν ήταν… αυτοκτονικοί για να τον βάζουν, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε έως τον δεύτερο γύρο».

To Top