ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δημοσίευμα για… συνάντηση Καρυπίδη με Κάλας – Κατηγορηματική διάψευση του επίσημου Άρη: “Μας προκαλούν γέλιο αυτά τα σενάρια…”

Για συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Άλεξ Κάλας (τον άνθρωπο που μαζί με τον αδερφό του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη ευθύνονται για την περυσινή παταγώδη αποτυχία σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο σε ότι αφορά την άνοδο της ομάδας) στις ΗΠΑ κάνει λόγο σημερινό ιντερνετικό δημοσίευμα, το οποίο αφήνει υπονοούμενα περί συνεργασίας των δύο επιχειρηματιών στον Άρη.

Όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο επικεφαλής των “κιτρινόμαυρων” ταξίδεψε στην Αμερική, προκειμένου να τον συναντήσει και να του αναλύσει το πλάνο για την επόμενη σεζόν…

Σε επικοινωνία που είχαμε με το ποδοσφαιρικό τμήμα, η απάντηση που λάβαμε ήταν η εξής: “Μας προκαλούν γέλιο όλα αυτά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ο… Πληροφοριοδότης αυτών των σεναρίων να αλλάξει πλευρό και να συνεχίσει τον ύπνο του. Άλλωστε, αυτή την ώρα στην Αμερική είναι ξημερώματα”.

Αναλυτικά όσα με… σθένος υποστηρίζει το ρεπορτάζ του “Πληροφοριοδότη”: 

“Της μόδας τείνουν να γίνουν οι «συμπαίκτες» στην Θεσσαλονίκη! Μετά τον Σπύρο Παπαθανασάκη στον Ηρακλή και ο Θεόδωρος Καρυπίδης ψάχνεται για ισχυρό διοικητικό σύμμαχο στον Αρη.

Όχι όμως στη Αλβανία, αλλά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Εκεί όπου παίζει…μπάλα ένας φίλος απ΄τα παλιά.

Και το όνομα αυτού, Αλεξ Κάλας! Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρίνων» έκανε ταξίδι – αστραπή στις ΗΠΑ και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες συναντήθηκε με τον άλλοτε διοικητικό ηγέτη του Αρη Αλεξ Κάλας κατά κόσμον Κοσμά Καλαϊτζίδη!

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας είχε αναλάβει τα ηνία του Αρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον οδηγήσει στην άνοδο στην Football League, κάτι που επέφερε σοβαρούς κλυδωνισμούς στην ομάδα και εν τέλει την παύση του από τα διοικητικά δρώμενα των «κιτρίνων» έπειτα από σχετική απόφαση του Ερασιτέχνη.

Ο Καρυπίδης πήρε το τιμόνι του συλλόγου στα χέρια του κι εσχάτως, έχοντας ξεκινήσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν χτύπησε την πόρτα του Αλεξ Κάλας, προτείνοντάς του να επιστρέψει ως «συμπαίκτης» του στον… πλανήτη – Αρη!

Όπως προαναφέραμε οι δύο άνδρες είχαν κατ΄ιδίαν συνάντηση στις ΗΠ,Α κατά τη διάρκεια της οποίας ο Καρυπίδης μετέφερε στον Κάλας το διοικητικό project της νέας σεζόν.

Οσο για την απάντηση του Κάλας; Αναμείνατε στο ακουστικό σας…!”

To Top