Δημοσίευμα του killerasturias: “Ο Μάνου Γκαρθία γίνεται σημαντικός στον Άρη”

Με τίτλο «Ο Μάνου Γκαρθία προοδεύει στην Ελλάδα…» η ισπανική ιστοσελίδα killerasturias ασχολείται με τα κατορθώματα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη, ενώ μεταξύ άλλων τονίζονται τα εξής:

«Έχει έξι παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης, τα τρία τελευταία ως βασικός. Ο Μάνου Γκαρθία γίνεται σημαντικός στην ελληνική ομάδα, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με την απογοήτευση του αποκλεισμού στον τρίτο προκριματικό γύρο της Conference League.

Ακριβώς σε εκείνη την ήττα, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Μάνου Γκαρθία έκανε το ντεμπούτο του με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Ήρθε από τον πάγκο για να παίξει τα τελευταία 40 λεπτά, όταν η ομάδα του έχανε ήδη το σκορ (1-0). Δεν μπόρεσε να αποτρέψει με το παιχνίδι του.

Μια εβδομάδα αργότερα επέστρεψε για να παίξει μπροστά στους νέους θαυμαστές του, οι οποίοι ήταν ενθουσιασμένοι με την άφιξή του, αλλά δεν μπορούσαν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Κέρδισε η ομάδα του (2-1) με τον Μάνου να έρχεται από τον πάγκο με σκορ 1-0, αλλά το παιχνίδι έληξε 2-1 υπέρ των Ελλήνων».

Συνεχίζοντας ο συντάκτης του κειμένου προσθέτει:

«Κάνοντας ήδη βήματα στην περίοδο προσαρμογής του, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Χιχόν κερδίζει λεπτά. Έπαιξε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο στη νίκη της ομάδας του επί του Λεβαδειακού (3-0) και επτά ημέρες αργότερα ξεκίνησε στην ήττα από τον Παναιτωλικό (3-1). Ένα ματς που κόστισε τη δουλειά του στον Χερμάν Μπούργος.

Ωστόσο, παρά την απόλυση ενός εκ των βασικών υποστηρικτών της υπογραφής του, είχε και την εμπιστοσύνη του Απόστολου Τερζή, ο οποίος προς το παρόν έχει αναλάβει τον πάγκο του Άρη. Έχει παίξει δύο παιχνίδια, μία ισοπαλία και μία νίκη, και στα δύο ήταν στην αρχική ενδεκάδα. Έτσι, σιγά σιγά, ο Μάνου Γκαρθία παίρνει “βάρος” στο φιλόδοξο εγχείρημα της ελληνικής ομάδας».

To Top