Δημοσίευμα «φωτιά» για το μέλλον του Εμπαπέ: «Του αρέσει πολύ η Λίβερπουλ»

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ λήγει με την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέλη Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί ήδη να μιλήσει με ευρωπαϊκούς συλλόγους για προσύμβαση. Αυτό περιλαμβάνει αγγλικούς συλλόγους, με την Ρεάλ, την Λίβερπουλ, την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι μεταξύ των συλλόγων που συνδέονται με μια κίνηση.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», οι Reds του Γιούργκεν Κλοπ λέγεται ότι είναι «ο πιο αξιόπιστος και επικίνδυνος υποψήφιος» για την απόκτηση του Εμπαπέ από την Παρί, αν και οποιαδήποτε συμφωνία θα είχε ένα σημαντικό μπόνους υπογραφής. Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνδεθεί έντονα με τον 24χρονο αστέρα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει έναν «καθαρό» σέντερ φορ στην ομάδα της σε μόνιμη βάση αυτή τη στιγμή.

Πάντως, ο Γάλλος δημοσιογράφος Λορέν Ζουλιέν, που συνεργάζεται με το BT Sport και με το ESPN έγραψε κάτι, που κάνει ακόμα πιο τρελή την κατάσταση γύρω από το μέλλον του Εμπαπέ.

«Στον Εμπαπέ αρέσει πολύ η Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά και όπως είναι λογικό τα σενάρια για να γίνει ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός συμπαίκτης με τον Κώστα Τσιμίκα στο «Άνφιλντ» φούντωσαν.

To Top