ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία:“Ο Παπέ Σεΐκ Ντιόπ αρνητικός για τον Άρη” (photos)

Δε φαίνεται να είναι τόσο σίγουρη η μετακίνηση του Ντιόπ στον Άρη σύμφωνα με γαλλικές αναφορές. Παρά το δημοσίευμα της L’ Equipe ότι υπάρχει συμφωνία Άρη-Λιόν, όπως υπογράμμισε άλλωστε και το ρεπορτάζ της Γαλλικής εφημερίδας, απομένει το “ναι” του παίκτη, ο οποίος δεν είχε συμφωνήσει.

Όπως ισχυρίζονται ΜΜΕ της Γαλλίας, αν και τα βρήκαν οι δύο ομάδες, ο παίκτης αρνήθηκε να φύγει από την Λιόν, οπότε αυτό δυσχεραίνει τον στόχο του Άρη.

Η ιστοσελίδα olympique-et-lyonnais, σε ρεπορτάζ της, μεταξύ άλλων αναφέρει: “Την Παρασκευή η Λιόν έφθασε σε συμφωνία με τον Άρη Θεσσαλονίκης για την πώληση του Παπέ Σεΐκ Ντιόπ. Έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, ο παίκτης φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται να πάρει μεταγραφή στην ελληνική ομάδα”.

Από την πλευρά της η ιστοσελίδα madeinfoot αναφέρει μεταξύ άλλων: “Αυτή είναι μία ακόμη ήττα για την Λιόν. Βλέποντας τον Σαρντάρ Αζμούν να υπογράφει το Σάββατο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, μια νέα αρνητική εξέλιξη έρχεται για την ομάδα. Αν και είχε συμφωνήσει με τον Άρη Θεσσαλονίκης για την πώληση του Πάπε Σέιχ Ντιόπ, η διοίκηση συνάντησε την άρνηση του παίκτη να υπογράψει στην ελληνική ομάδα. Ο 24χρονος μέσος θα είναι ελεύθερος στις 30 Ιουνίου να επιλέξει όποια ομάδα επιθυμεί και σύμφωνα με πληροφορίες δεν βιάζεται να φύγει από την Λιόν”.

To Top