Δημοσιεύματα «στέλνουν» Ντιόγκο Νταλότ στην Ιταλία

Ο δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιόγκο Νταλότ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, «παίζει» για τρεις ιταλικές ομάδες.

Μίλαν , Γιουβέντους και Ρόμα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντιόγκο Νταλότ ως ελεύθερου για το καλοκαίρι του 2023, αν δεν ανανεώσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής Πορτογάλος, με εμπειρία από τη Serie A όντας δανεικός στη Μίλαν τη σεζόν 2020/21, αν μείνει ελεύθερος δε θα αγχωθεί ιδιαίτερα για να βρει την επόμενη ομάδα του.

Το ενδιαφέρον των τριών ιταλικών ομάδων είναι δικαιολογημένο, καθώς ο 23χρονος αμυντικός πραγματοποιεί πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν και με τη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ αλλά και με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, όπου πέτυχε τα πρώτα δύο του γκολ στον αγώνα με την Τσεχία για το Nations League. Στο Old Trafford, για πρώτη φορά φέτος, λογίζεται ως βασικός υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ, κάτι που δεν συνέβαινε την εποχή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και του Ραλφ Ράνγκνικ.

Ενδιαφέρον το δημοσίευμα της Corriere dello Sport που χαρακτηρίζει τον Νταλότ, διακαή πόθο του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς έχουν συνεργαστεί τη σεζόν 2018/19 στους «κόκκινους διαβόλους».

To Top