Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ο Βελλίδης είχε θέση στο Euro, πιστεύει το 90% των φιλάθλων!

Ο Μάρκος Βελλίδης άξιζε μια θέση στην αποστολή της Εθνικής στο Euro 2012, σύμφωνα με την άποψη των φιλάθλων του Άρη! Το 90% από αυτούς που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση του PRESSARIS πιστεύει ότι ο βασικός γκολκίπερ των «κίτρινων» έπρεπε να κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος, ενώ αντίθετα ο Μιχάλης Σηφάκης συγκεντρώνει αθροιστικό ποσοστό 20%.

Από τους περίπου 500 φιλάθλους που έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής στη δημοσκόπηση του PRESSARIS, το εντυπωσιακό ποσοστό 73% υποστηρίζει ότι από τους τερματοφύλακες του Άρη, μόνο ο Μάρκος Βελλίδης δικαιούταν μια θέση στην αποστολή για το Euro 2012, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή τους στην απόφαση του Σάντος να πάρει τον Σηφάκη.

Πολύ πίσω σε προτιμήσεις, με ποσοστό 17%, ακολουθεί η άποψη ότι ο Πορτογάλος τεχνικός όφειλε να καλέσει και τους δύο γκολκίπερ του Άρη, παραλείποντας έναν εκ των Τζόρβα και Χαλκιά για να χωρέσει ο Βελλίδης.

Ακόμα μικρότερα ποσοστά συγκεντρώνουν οι δύο άλλες πιθανές απαντήσεις. Ένα 7% των φιλάθλων εκφράζει την άποψη ότι κανείς από τους δύο πορτιέρο των «κίτρινων» δεν είχε θέση στο Euro 2012, ενώ μόλις 3% δικαιώνει τον Φερνάντο Σάντος και πιστεύει ότι μόνο ο Σηφάκης μεταξύ των δύο έπρεπε να συμπεριληφθεί στην Εθνική, όπως και έγινε.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ερώτημα «Ποιους τερματοφύλακες του Άρη έπρεπε να πάρει στο Euro 2012 ο Σάντος;», οι προτεινόμενες απαντήσεις είναι οι εξής τέσσερις:

-Μόνο τον Μιχάλη Σηφάκη
-Μόνο τον Μάρκο Βελλίδη
-Και τους δύο
-Κανέναν

Καταθέστε κι εσείς την άποψή σας, ψηφίζοντας στο ειδικό πεδίο της δημοσκόπησης, στο κάτω δεξιό άκρο της αρχικής σελίδας του PRESSARIS!

To Top