Δημούτσος: «Έχει ποιότητα ο Άρης, σταθήκαμε τυχεροί στο γκολ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πετύχαμε ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε σωστά. Μετά πετύχαμε ακόμα ένα, αλλά φάνηκε η ποιότητα του Άρη αμέσως μετά».

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Είχαμε κάποια προβλήματα και από το 30′ λεπτό και μετά ο Άρης βρήκε κενούς χώρους. Κάναμε την αλλαγή για να είμαστε πιο συμπαγείς. Κρατήσαμε το πλάνο που είχαμε. Για την ισοπαλία, παίζει ρόλο και η ποιότητα του Άρη, γιατί είναι καλή ομάδα».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια: «Στην αρχή, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είχαμε την τύχη σε κάποια παιχνίδια. Με την έλευση του προπονητή, άλλαξε η ψυχολογία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Για τις 270 συμμετοχές του ίδιου: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Συνεχίζω. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, το αγαπάω και θέλω να παίζω. Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Για το ξεκίνημα της Λαμίας σήμερα: «Το σχέδιο ήταν να παίξουμε όπως παίζουμε τελευταία. Ξέραμε ότι όταν ο Άρης δεν έχει την μπάλα, εκνευρίζεται. Σταθήκαμε τυχεροί για το γκολ που πετύχαμε αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε».

Για τον Τουράμ: «Είναι καλός παίκτης. Φιλότιμος, γρήγορος και κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας σέντερ φορ».

To Top