ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημόπουλος: “Η Λαμία δίνει φιλικά”

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου με δηλώσεις του την Τρίτη (04/04) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και έκανε λόγο για μόνο στόχο των γηπεδούχων να βρίζουν, να λοιδωρούν και να παίζουν με ξεφούσκωτες μπάλες.

Παράλληλα υποστήριξε ότι άλλες ομάδες παίζουν φιλικά και όχι η ομάδα της Φθιώτιδας. Η απάντηση από πλευράς «σταχυοφόρων» ήρθε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σπύρο Δημόπουλο, ο οποίος δήλωσε στο FL News:

«Με έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις του κυρίου Πανουργιά Παπαϊωάννου και την τοποθέτησή του ότι στο μεταξύ μας παιχνίδι ο Πανελευσινιακός είχε μόνο σκοπό να βρίζει, να λοιδωρεί και να παίζει με ξεφούσκωτες μπάλες. Μάλλον μπερδεύτηκε πολύ, γιατί στο γήπεδο ήταν 400 άτομα εκ των οποίων οι 350 φίλοι της Λαμίας, την αποστολή της οποίας συνόδευαν κάποιοι εύσωμοι, κάτι που εμείς δεν έχουμε κάνει ποτέ.

Όσο για τα περί φιλικών, μάλλον γι’ αυτά της ομάδας του θα ήθελε να πει, γιατί ο Πανελευσινιακός παίζει όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσει και είναι τελευταίος, ενώ η Λαμία δεύτερη. Να κοιτάξει πώς η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα και να προσέχει πολύ τι λέει στις δηλώσεις που κάνει διαρκώς στα ΜΜΕ. Να μην ασχοληθεί ξανά, ούτε με τον Πανελευσινιακό, ούτε με την οικογένεια Δημόπουλου και ό,τι έχει να πει, να το μεταφέρει στο συμβούλιο της Football League».

To Top