ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημόσια συγνώμη από Μουρίνιο

Με γραπτή του δήλωση, ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη για την συντριβή με 4-0 από την Τσέλσι!

Δεν ήταν μία απλή ήττα. Ήταν η πιο βαριά εκτός έδρας συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League από το 1999, αλλά και η πιο βαριά ήττα του Μουρίνιο στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Έστω και καθυστερημένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη με μία γραπτή δήλωση που ξαφνιάζει: «Ως ηγέτης αυτής της ομάδας θέλω να ξεκινήσω λέγοντας συγνώμη σε όλους τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένα αποτέλεσμα που μας έκανε ιδιαίτερα απογοητευμένους για όλους τους οπαδούς μας και απολογούμαστε για αυτό.

Για μία ακόμα φορά στο Στάμφορντ Μπριτζ οι οπαδοί μας ήταν εκπληκτικοί. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλους οπαδούς που θα τραγουδούσαν έτσι για 90 λεπτά, παρότι η ομάδα έχανε. Είναι κεφάλαιο για τον σύλλογο και λυπάμαι που δεν μπόρεσε η απόδοση μας να ταυτιστεί με την δική τους. Ακόμα και στις καλύτερες περιόδους στην ιστορία της ομάδας, υπήρχαν μεγάλες ήττες.

Έχω κερδίσει ως μάνατζερ την Γιουνάιτεντ με 3-0 και δύο φορές με 3-1, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να δεχθούμε αποτελέσματα, όπως αυτό που είχαμε την Κυριακή. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος που ξέρω να αντιδράσουμε σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα και αυτό είναι η σκληρή δουλειά».

To Top