Διάκριση για τον Κουλουχίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης στην άμμο! (photos)

Την έκτη θέση πήρε ο πρωταθλητής πάλης του Άρη, Γιώργος Κουλουχίδης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο, που διεξήχθη στην Κατερίνη.

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης “το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών Beach Wrestling πραγματοποιήθηκε στη παραλία της Κατερίνης τη Κυριακή 6/07/2014 όπου συμμετείχαν διακεκριμένοι αθλητές απ’ όλο τον κόσμο (Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι).

Τον Σύλλογο μας εκπροσώπησε ο πρωταθλητής πάλης, Γιώργος Κουλουχίδης στα 80 κιλά. Στην κατηγορία του συμμετείχαν 17 αθλητές και μετά από κλήρωση συμμετείχε στο τέταρτο και πιο δύσκολο γκρουπ, στο οποίο κληρώθηκε και ο Ρώσος αθλητής, Λεονίντ Σπιριντόνοφ, δυο φορές Ολυμπιονίκης.

Στον πρώτο γύρο ο Κουλουχίδης κέρδισε με πτώση τον Αμερικανό Γκλεν Τζάρετ Ρέιν επίσης και στον δεύτερο γύρο νίκησε τον δεύτερο Αμερικανό της κατηγορίας του, Άαρον Σκοτγουέντελ.

Στο τελευταίο και πιο κρίσιμο παιχνίδι έπαιξε με τον Σπιριντόνοφ. O αθλητής μας ενώ τον είχε σε σημείο πτώσης, έχασε τελικά τον γύρο 2-1 στα σημεία και αυτό του στέρησε την πρόκριση  στην τελική τετράδα για να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο. Στην τελική κατάταξη κατέλαβε την 6η θέση.

Ο Ρώσος Ολυμπιονίκης στη συνέχεια έκανε δυο ακόμα νίκες και κατέλαβε την 1η θέση. Ο προπονητής του Συλλόγου μας, κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης, έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πρωταθλητή μας.

Κοντά στον αθλητή μας βρέθηκαν ο έφορος της ομάδας μας , ο γιατρός Νικηφόρος Δελαπόρτας, ο οποίος ήταν και υπεύθυνος γιατρός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, όπως επίσης και  οι συναθλητές του, Αντώνης Οφσεπιάν, Στέφανος Κουρτίδης και Ματθαίος Μεγκραπιάν”.

To Top