ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Διάλεξε τον Άρη ενώ είχε τρεις προτάσεις οικονομικά μεγαλύτερες – Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Πρίφτης”

Ο εκπρόσωπος του Γουίλ Κάμινγκς στην Ελλάδα, Μάριος Ολύμπιος, μίλησε για τον ρόλο του Δημήτρη Πρίφτη στην απόφαση του παίκτη, τις φιλοδοξίες του, αλλά και τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο YellowRadio 92.8:

Για την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Είχε προτάσεις από τρεις ευρωπαϊκές ομάδες, ήταν κοντά και στο NBA αλλά η θέληση του Άρη που μετουσιώθηκε στο συμβόλαιο ήταν σημαντική. Ήθελε και ο ίδιος πάρα πολύ να έρθει, διάλεξε τον Άρη μεταξύ τριών ομάδων που παίζουν και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για το αν μίλησε ο ίδιος με τον παίκτη: «Τον γνωρίζω από τότε που έχει υπογράψει στο γραφείο. Έχει έναν πάρα πολύ καλό χαρακτήρα, τον ενδιαφέρει να παίζει και για τους συμπαίκτες του και είναι από πάρα πολύ καλή οικογένεια».

Για το αν ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Πρίφτη σχετικά με τον χαρακτήρα του παίκτη: «Σίγουρα κάθε προπονητής ενδιαφέρεται και για αυτό. Τα παιδιά και οι Αμερικανοί που έρχονται θέλουν μια περίοδο προσαρμογής, και οι προπονητές θέλουν μια σιγουριά ότι θ΄ αντέξουν στην Ευρώπη».

Για το τι γνωρίζει για τον Άρη: «Γνωρίζει κάποια πράγματα για τον Άρη. Οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας έχουν κάνει μια εξαιρετική δουλειά για τον τρόπο που δείχνουν στους παίκτες την ιστορία του Άρη.

Γνωρίζει κάποια πράγματα, γνωρίζει για τον Άρη, για τον κόσμο του, για την πόλη, γνωρίζει την ιστορία της ομάδας.

Ας μην ξεχνάμε ότι διάλεξε τον Άρη ενώ είχε τρεις προτάσεις, που οικονομικά ήταν μεγαλύτερες. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που κοιτάει κάτι παραπάνω, την ‘μεγάλη εικόνα’ και όχι το να πάρει προσωρινά ένα συμβόλαιο».

Για το αν έπαιξε ρόλο ο Δημήτρης Πρίφτης στην απόφασή του να υπογράψει: «Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ο προπονητής. Από την στιγμή που μίλησε με τον Δημήτρη Πρίφτη η απόφασή του ήταν άμεση. Πιστεύω πως αυτός έπαιξε τον καταλυτικό ρόλο».

To Top