ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διάνα! Και οι πέντε μεταγραφές του Ιανουαρίου βρήκαν δίχτυα! (videos)

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Άρης απέκτησε έξι παίκτες. Πέντε εξ αυτών βρήκαν δίχτυα, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση της ομάδας, ενώ ο Κυριάκος Σαββίδης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ο τελευταίος που δεν είχε σκοράρει ήταν ο Μιχάι Κόρχουτ. Ο Ούγγρος διεθνής μπακ πέτυχε το πρώτο του και μοναδικό γκολ για φέτος με τον Άρη στο χθεσινό 7-2 κόντρα στην Ξάνθη στην 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην 25η αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (5-0) οι Μάρτιν Τόνσο και Γιάννης Φετφατζίδης πέτυχαν επίσης τα πρώτα τους γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκοράροντας στο 54’ και στο 86’ αντίστοιχα. 

Νωρίτερα στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην 23η αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-0) δίχτυα βρήκε για πρώτη φορά ο Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος σκόραρε και απέναντι στον ΟΦΗ (3-1) ισοφαρίζοντας αρχικά για τον Άρη στο 76’.

Τέλος, ο Ντάνιελ Λάρσον είχε σκοράρει… πρώτος από τις «κιτρινόμαυρες» μεταγραφές του Ιανουαρίου, καθώς είχε «σπάσει το ρόδι» στην 20η αγωνιστική στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (0-3) όταν άνοιξε το δρόμο της νίκης στο 9’ της αναμέτρησης.

Ο Σουηδός εξτρέμ σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Άρη στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (2-0) ανοίγοντας το σκορ τότε στο 32’, με τον Ροζ μετά να κάνει το τελικό 2-0 στο 69’.

Τα στατιστικά των πέντε μεταγραφών:

To Top