ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διάσημη σταρ γίνεται πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ομάδα!

Η Ναόμι Γουότς θα είναι η νέα πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αγγλία…

Ούτε της Λίβερπουλ, ούτε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βέβαια, αλλά της φτωχής και ταπεινής Glantraeth FC, ομάδα της Ουαλίας, που θα έχει πια μπόλικη λάψη από Χόλιγουντ. Η Bρετανο- αυστραλή ηθοποιός, υποψήφια δύο φορές για βραβείο Όσκαρ, γεννήθηκε στο Κεντ, αλλά μεγάλωσε με τους γονείς της Ουαλής μητέρας της, μετά το διαζύγιο της με τον Πίτερ Γουότς, στο νησί Άνγκλεσι στη Βόρεια Αγγλία.

Στα 14 της η Γουότς μετακόμισε με την μητέρα της στην Αυστραλία και έτσι προκύπτει και η σχέση της με την Glantraeth FC, ομάδας του νησιού, με μόλις  400 κατοίκους, και αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Ουαλίας, μπροστά σε περίπου… 40 φιλάθλους σε κάθε παιχνίδι.

Την ιδέα να προτείνει τη Γουότς είχε ο γενικός γραμματέας της ομάδας Σταν Στρίκλαντ, τον περασμένο Αύγουστο, όταν  παραιτήθηκε ο τότε πρόεδρος του συλλόγου, σερ Τζορτζ Μέιρικ. Έστειλε γράμμα στον μάνατζερ της Γουότς κάνοντας επίσημα την πρόταση να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Η απάντηση μπορεί να άργησε κάποιους μήνες, αλλά τουλάχιστον ήταν θετική και έτσι η ομάδα ήταν πια στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το χαρμόσυνο νέο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

To Top