Διάστρεμμα αστραγάλου υπέστη ο Γκριεζμάν

Ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, υπέστη «μέτριο» διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο, χθες (20/2) κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» με την Ίντερ, ανακοίνωσε σήμερα (21/2) η ισπανική ομάδα, χωρίς να διευκρινίσει τη διάρκεια της μη διαθεσιμότητας του παίκτη του.

Αποχωρώντας τραυματίας στο 78ο λεπτό του αγώνα, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε με σκορ 1-0, ο Γκριεζμάν υπέστη «μέτριο διάστρεμμα» και «περιμένει την εξέλιξη», διευκρινίζει η ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας τη διάγνωση που έκανε αμέσως μετά τον αγώνα ο προπονητής του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος ήλπιζε σε «τίποτα ανησυχητικό» μετά τον τραυματισμό του Γάλλου διεθνή.

Η Ατλέτικο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αλμερία το Σάββατο (24/2) κατά τη διάρκεια της 26ης αγωνιστικής της La Liga και στη συνέχεια πρέπει να παίξει τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου.

Ο δεύτερος αγώνας στη φάση των «16» του Champions League, εντός έδρας με την Ίντερ είναι προγραμματισμένος για τις 13 Μαρτίου.

To Top