Διάταση ο Τσαλδάρης, αμφίβολος με Μαρούσι

Ο Γιώργος Μπόγρης δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης υποβλήθηκε και αυτός σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί διάσταση στον δικέφαλο του ποδιού του και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Έλληνας γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στον δικέφαλο και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν πως έχει υποστεί μία διάταση του μυ. Αποφασίστηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, γιατί η διάταση είναι το προηγούμενο… βήμα της θλάσης, οπότε ουδείς θέλει να ρισκάρει κάτι τέτοιο. Ο Τσαλδάρης θα ακολουθήσει και τις επόμενες μέρες συντηρητικό πρόγραμμα, θα υποβάλλεται και σε θεραπεία και αναλόγως της πορείας του τραυματισμού του θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με το Μαρούσι.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Μπόγρη, έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία και δίνει μάχη με τον χρόνο να προλάβει να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στην Κρήτη την επόμενη Κυριακή. Ακόμα, όμως, και για εκείνον τον αγώνα είναι αμφίβολος.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top