Διάψευση Πρόμπιερζ: «Παρά τα οικονομικά προβλήματα, η ομάδα συνεχίζει να δίνει τα πάντα»

Τέλος στα σενάρια περί φυγής του από τον Άρη έβαλε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ με επίσημη δήλωσή του, με την οποία διέψευσε το δημοσίευμα πολωνικής ιστοσελίδας που τον έφερε διατεθειμένο να αποχωρήσει άμεσα. Μετά την συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, ο Πολωνός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η κοινή προσπάθεια συνεχίζεται, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση -όπως άλλωστε είχε συμβεί και χθες- στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανάμεσα στην διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας Μίχαλ Πρόμπιερζ. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν το αγωνιστικό τμήμα και λύθηκαν όλες οι απορίες και οι προβληματισμοί που υπήρχαν εκατέρωθεν.

Η προσπάθεια της ομάδας για επίτευξη όλων των στόχων της συνεχίζεται με όλους παρόντες. Μετά την συνάντηση ο κ. Πρόμπιερζ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μιλήσαμε για την κατάσταση της ομάδας, βλέπουμε την θετική προοπτική που μπορεί να υπάρξει και παρόλα τα οικονομικά προβλήματα, η ομάδα δίνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της. Απλά η αγωνία μας για την ομάδα, μας οδήγησε σε αυτές τις συναντήσεις, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στις 18:45, ο Πρόμπιερζ αποχωρούσε από την οδό Αλκμήνης στέλνοντας το καθησυχαστικό μήνυμα «…όλα καλά, καλή χρονιά να έχετε», σε σχετική ερώτηση του PRESSARIS, που βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης για να καταγράψει το ρεπορτάζ».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top