Διέλυσε τη Λευκορωσία με μυθικό χατ τρικ του Στέφεν η Ελβετία!

Η Ελβετία με τον Ρενάτο Στέφεν να πετυχαίνει απίθανο χατ τρικ μέσα σε 25 λεπτά σκόρπισε τη Λευκορωσία (5-0), ξεκινώντας με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2024.

Πάρτι εις βάρος της Λευκορωσίας οργάνωσε η Ελβετία!
Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν διέλυσε με σκορ 5-0 τους Λευκορώσους, ξεκινώντας με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro του 2024!

Μάλιστα, η νίκη ήρθε και με ένα ιστορικό ρεκόρ του Ρενάτο Στέφεν. Ο Ελβετός εξτρέμ που δεν έχει βρει δίχτυα ούτε μία φορά με φέτος με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, πέτυχε χατ τρικ μέσα σε 25 λεπτά από το 4′ ως το 29′, το οποίο ήταν και το γρηγορότερο στην ιστορία της εθνικής Ελβετίας! Τα υπόλοιπα δύο τέρματα των νικητών πέτυχαν ο Τζάκα στο 62′ και ο Αμντουνί στο 65′.
Στο άλλο ματς του ομίλου, Ισραήλ και Κόσοβο έμειναν ισόπαλοι στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν προβάδισμα από το… πουθενά με αυτογκόλ του Ντάσα στο 36′, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 56′ με τον Περέτζ, ψάχνοντας το γκολ της νίκης. Τελικά, παρόλο που μετέτρεψε το ματς σε… μονότερμα, το Ισραήλ δεν βρήκε το «χρυσό» γκολ και τελικά έμεινε το 1-1.

To Top