ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαβεβαιώσεις Nova σε Άρη ότι δεν θα γίνει “ψαλίδι” στην συμφωνία

Μέσα σε μια εξαιρετική δύσκολη περίοδο για όλο τον πλανήτη, κάθε έσοδο για μια ΠΑΕ είναι πολύτιμο, πόσο μάλλον για τον Άρη και ειδικότερα τα χρήματα που εισρέουν από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ο Άρης είχε πέρσι προχωρήσει σε συμφωνία με την Nova, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, το οποίο συνολικά προέβλεπε ένα ποσό που ξεπερνάει τα 7.000.000 ευρώ.

Μέσα στο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, οι κιτρινόμαυροι έχουν πάρει διαβεβαιώσεις από τα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού, ότι στη φετινή χρονιά θα καταβληθεί το ποσό που έχει συμφωνηθεί σχεδόν στο ακέραιο, εφόσον ολοκληρωθούν κανονικά τα πλέι οφ και πλέι ά0υτ.

Δεν θα υπάρχει δηλαδή “ψαλίδι” από την στιγμή που ξεκινήσουν οι αγώνες στην Superleague 1 και ολοκληρωθούν με την μετάδοσή τους.

Την ίδια ώρα δεν έγινε κάποια συζήτηση για την νέα σεζόν, εάν θα γίνει ή όχι αναδιαπραγμάτευση, την στιγμή που όλα είναι ανοιχτά. Αλλά και πάλι, ένα τηλεοπτικό προϊόν, εφόσον δεν υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα, αποκτάει μεγαλύτερη αξία και δεν προϋποθέτει την μείωση των χρημάτων προς τις ΠΑΕ. Ίσως το… αντίθετο, ειδικά για εμπορικές αξίες και brand name όπως ο Άρης.

To Top