Χωρίς κατηγορία

Διαγωνισμός για τις κάρτες μέλους 2013 (photos)

Η Κοινωνία Μελών Αρη με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι ξεκινάει για ακόμη μία χρονιά ο διαγωνισμός για τις κάρτες μέλους της επόμενης χρονιάς.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει:

“Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι φίλοι του ΑΡΗ, οι οποίοι μπορούν να στέλνουν τις δημιουργίες τους στο e-mail: [email protected] μέχρι και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012. Στη συνέχεια οι καλύτερες δημιουργίες θα τεθούν σε ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ (www.arismembers.gr) στην επίσημη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/arismembers.gr), και στο twitter (https://twitter.com/ARISmembers). Όσοι συμμετέχουν με δημιουργίες που θα προκριθούν στη φάση της ψήφισης θα κερδίσουν μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών, ενώ ο τελικός νικητής θα κερδίσει ένα διαρκείας της επόμενης περιόδου σε θύρα της αρεσκείας του.

Η θεματολογία είναι ελεύθερη, η κάρτα θα έχει μπρος και πίσω πλευρά, θα πρέπει να είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη για τα δόκιμα μέλη, ενώ η διάσταση της είναι 8,5cm Χ 5,4cm και η εκτύπωσή της θα γίνει σε τετραχρωμία. Στο τύπωμα θα πρέπει να υπάρχει ειδικός χώρος για την εκτύπωση του ονοματεπώνυμου και του αριθμού μέλους.

Ενδεικτικά οι κάρτες για το 2012:

To Top