ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαγωνισμός… εξπρές για Sports Cafe και κυλικεία με ερωτηματικά

Διαγωνισμό για την εκμίσθωση του ARIS Sports Cafe και των κυλικείων προκήρυξε ο Ερασιτέχνης Άρης.

Ο διαγωνισμός χαρακτηρίζεται… εξπρές, μια και ζητάει να κατατεθούν προσφορές μέσα στις επόμενες 48 ώρες, δηλαδή μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, γεγονός που γεννάει ερωτηματικά, ενισχύοντας τις φήμες για διαδικασία… ανάθεσης.

Επίσης ερωτηματικά γεννάει το γεγονός ότι δεν έχει οριστεί (τουλάχιστον δημόσια) κάποιο ποσό εκκίνησης. Με άλλα λόγια θα μπορεί κάποιος ακόμη και με… 100 ευρώ (εάν είναι ο μοναδικός) να πάρει τα κυλικεία;

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης» προκηρύσσει  πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές

για την εκμίσθωση του Αris Sports Cafe (ΘΥΡΑ 7) που βρίσκεται εντός του γηπέδου ‘Κλ. Βικελίδης’ στον 1οόροφο, και τα κυλικεία που βρίσκονται σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως και για τη κατάθεση προσφορών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του ΑΣ ΑΡΗΣ, 2310305402,κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ, τη Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12.00 όπου και θα ανοιχτούν οι προσφορές”.

To Top