ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαγωνισμών συνέχεια αύριο για την ΚΑΕ με δώρο – έκπληξη!

Οι εκδηλώσεις της ΚΑΕ Άρης στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ. θα συνεχιστούν και αύριο Σάββατο (17/9) και τον νικητή θα περιμένει ένα δώρο – έκπληξη.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος.

Συγκεκριμένα, από τις 12 το μεσημέρι, ο «Τίγρης» θα είναι και πάλι κοντά στον κόσμο του Άρη, ενώ την ίδια ώρα θα γίνει διαγωνισμός στις ελεύθερες βολές, για ηλικίες άνω των 18 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/arisbc.gr/?sk=app_437764479610288. Δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής θα υπάρχει και λίγο πριν από την έναρξη του διαγωνισμού.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών του Άρης, αλλά όχι μόνο. Θα λάβει δωρεάν και μια ετήσια συνδρομή Nova Sports Pack SA και δωρεάν εξοπλισμό. Μετά τη λήξη του 12μηνου θα ισχύει η χρέωση 25€/μήνα, συν το Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης, εφόσον ο νικητής θέλει να τη διατηρήσει την υπηρεσία του. Σε περίπτωση δε, διακοπής, δεν θα χρεωθεί με penalty. Αν ο νικητής είναι υφιστάμενος σε 3play ή Pay TV SA υπηρεσία, θα λάβει το ετήσιο δωρεάν Sports Pack ως 2η υπηρεσία.

Πηγή: arisbc.gr

To Top