ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαδοχικές συναντήσεις Χαριστέα-Τουμαζάτου με τους παίκτες για τις μειώσεις

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενημερώθηκαν χθες για το… ψαλίδι που θα γίνει από την ΠΑΕ στις εναπομείνασες απολαβές τους για φέτος, καθώς είναι μονόδρομος για την βιωσιμότητα, από την στιγμή που υπέστη σημαντική οικονομική ζημιά, εξαιτίας της πανδημίας και σήμερα είχαμε το επόμενο βήμα.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Άγγελος Χαριστέας και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις με τους παίκτες προκειμένου να συζητήσουν για τις επικείμενες μειώσεις μισθών εξαιτίας της πανδημίας που έπληξε οικονομικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Οι προτάσεις κατατέθηκαν από την πλευρά της ΠΑΕ και οι ποδοσφαιριστές αναμένεται μέσα στο επόμενο 48ωρο για να κάνουν την τελική επαφή για το ύψος της μείωσης των μισθών, αλλά και μια συμφωνία κοινά αποδεκτή.

Εξ΄αρχής, ο Θοδωρής Καρυπίδης και οι συνεργάτες του είχαν αποφασίσει για το πως θα χειριστούν την συγκεκριμένη υπόθεση. Αναγνώριζαν πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος πέρα από τις μειώσεις (όπως γίνεται σε κάθε ομάδα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό), ωστόσο σκέφτηκαν μία εναλλακτική που θα άφηνε και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες.

Με την επίτευξη των στόχων του ο Άρης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αυτομάτως οι παίκτες θα πάρουν πίσω με την μορφή μπόνους, όσα χρήματα θα μειωθούν από τα συμβόλαιά τους.

Ένα επιπλέον κίνητρο, πέρα απ΄όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν, για να προσπαθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο οι παίκτες, ώστε μείνουν στο τέλος της σεζόν απόλυτα ικανοποιημένοι.

To Top